Поръчай по телефона 02 4666 750; 02 4666 751; 02 4666 752; 02 4666 753; 0895560588

Добре дошли!

Top

Zoom

Детайли

ESET Smart Security ти дава възможността да се насладиш на онлайн преживяванията си, защитен от доказано ефективна технология. Довери се на решението ни за защита от вируси, кражба на лаптопа ти, а вече и от бот-мрежи.
ПОДОБРЕНО. Родителски контрол. За да си спокоен, че децата няма да попаднат на неподходящо съдържание в интернет и няма да станат жертви на неподходящо влияние.
Проактивна защита против кражба на лаптоп. Намери изгубения или откраднат лаптоп, включи камерата дистанционно, за да видиш кой го използва в момента или изтрий цялата налична информация от разстояние.
ПОДОБРЕНО. Защита от вируси и зловреден код. Технологията на ESET е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Получаваш и персонална защитна стена (Firewall).
Родителски контрол. Предпази детето от неподходящо съдържание в интернет.
НОВО. Ботнет защита. Нова технология, която не позволява компютърът ти да се превърне в част от ботмрежа и да бъде използван за атаки.
ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.
ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.
ПОДОБРЕНО. Vulnerability Shield. Защитава Вашия компютър от атаки, използващи уязвимости в мрежата ти.


Допълнителна информация

Ключови думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Напишете своето собствено мнение

You're reviewing: ESET Smart Security-Premium - ПО ПОРЪЧКА