ESET NOD32 Antivirus OEM

Изчерпано количество
SKU
ESET-NOD32
Влезте в акаунта си, за да видите актуалните наличности и цени.
ESET NOD32 Antivirus OEM - едногодишен лиценз
Проактивна защита срещу всички видове онлайн и офлайн заплахи и предпазва от разпространение на зловреден код до други потребители.
Предпазва от опити на фалшиви уебсайтове, представящи се за легитимни, за придобиване на чувствителна информация като пароли, данни за онлайн банкиране и др.
Спира зловредни кодове и експлоити, които умеят да се скриват от обикновените решения за защита. Следи за зарази през уеб браузъри и други външни приложения като PDF и JAVA базиран софтуер.
Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.
Ускорява процеса на сканиране чрез поставяне в „Бели листи“ на безопасните файлове, базирани на ESET Live Grid база с данни.
Намалява времето за сканиране, като сканира специфични типове файлове – архиви или ъпдейти за iPhone – по време на процеса на сваляне на самите файлове.
Подпомага работата на компютъра като извършва задълбочено сканиране, когато той не се използва активно за други процеси. Това помага да се засекат потенциални заплахи, които са неактивни, преди да причинят вреди.
Предотвратява неоторизирано копиране на лични данни на външни носители. Позволява блокирането на различни устройства за съхранение на информация – CD, DVD USB флаш памет.
Повече информация qqq
Производител N/A

Повече информация
+

Повече информация qqq
Производител N/A
Search engine powered by ElasticSuite