ESET Mobile Security ОЕМ

Изчерпано количество
SKU
Eset-Mobile-Security-OEM
Влезте в акаунта си, за да видите актуалните наличности и цени.
ESET Mobile Security ОЕМ - едногодишен лиценз
Откривай интернет сигурно, дори да си в движение!
Защити теб и близките ти с ESET MobileSecurity за Android. Онлайн светът те очаква, а той все повече става мобилен. Със защита от ESET, нямаш причина да изоставаш. Потопи се като използваш смартфон или таблет, знаейки, че ние се грижим за теб. Наслаждавай се на интернет, защитен от доказано ефективна технология с над 27 години опит в откриването и премахването на вируси. Над 1 млн. души по цял свят вече се довериха на ESET MobileSecurity и технологиите в него:
Система за защита и премахване на вируси. Откривай интернет с увереност, благодарение на доказания Антивирус, докато Анти-фишинг защитава личните данни Проактивна система против кражба. Прави моментни снимки, ако някой се опита да достъпи твоите данни и ги изпраща на my.eset.com, след което заключва мобилното устройство.
Система за отдалечено изтриване на информацията на телефона или таблета.
GPS локализиране на загубено или откраднато устройство.
Заснемане на снимки с предната и задната камера на устройството.
Филтриране на текстови съобщения (SMS) и обаждания от нежелани номера. Получаваш само обаждания и съобщения, които искаш и когато искаш. Блокирай индивидуални обаждания или група от контакти с Филтрирането на SMS и обаждания.
Search engine powered by ElasticSuite