ESET Smart Security-Premium - ПО ПОРЪЧКА

Изчерпано количество
SKU
Eset-Smart-Security-Premium
Влезте в акаунта си, за да видите актуалните наличности и цени.
ESET Smart Security - едногодишен лиценз
ESET Smart Security ти дава възможността да се насладиш на онлайн преживяванията си, защитен от доказано ефективна технология. Довери се на решението ни за защита от вируси, кражба на лаптопа ти, а вече и от бот-мрежи.
ПОДОБРЕНО. Родителски контрол. За да си спокоен, че децата няма да попаднат на неподходящо съдържание в интернет и няма да станат жертви на неподходящо влияние.
Проактивна защита против кражба на лаптоп. Намери изгубения или откраднат лаптоп, включи камерата дистанционно, за да видиш кой го използва в момента или изтрий цялата налична информация от разстояние.
ПОДОБРЕНО. Защита от вируси и зловреден код. Технологията на ESET е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Получаваш и персонална защитна стена (Firewall).
Родителски контрол. Предпази детето от неподходящо съдържание в интернет.
НОВО. Ботнет защита. Нова технология, която не позволява компютърът ти да се превърне в част от ботмрежа и да бъде използван за атаки.
ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.
ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.
ПОДОБРЕНО. Vulnerability Shield. Защитава Вашия компютър от атаки, използващи уязвимости в мрежата ти.
Search engine powered by ElasticSuite